over mij

Vind kracht in je kwetsbaarheid

Wilma Koopman 

Mijn hart ligt bij het begeleiden van ontwikkeling, zowel bij mensen als in organisaties. Ik geloof dat je zelf aan het stuur zit en verantwoordelijk bent voor de keuzes die je in het leven maakt. Het geeft mij dan ook veel energie om mezelf constant uit te dagen en te blijven ontwikkelen. Daarom heb ik op een zeker moment de kans gegrepen en de stap gemaakt om het bedrijfsleven achter me te laten en voor het vak van professioneel begeleider te kiezen.

Ik had al snel door dat ik hierin mijn roeping had gevonden. Als ik andere mensen kan helpen ontdekken wie ze echt zijn, hoe ze het meest in hun eigen kracht kunnen staan en hoe ze zichzelf blijvend kunnen ontwikkelen, dan ben ik gelukkig. Het inspireert mij als cliënten zich open durven te stellen om een oplossing of uitweg te leren ontdekken. Waar andere mensen bloeien, bloei ik met ze mee. Dus startte ik in 2010 mijn eigen onderneming: WK coaching & mediation. En de rest is geschiedenis.

Vanuit mijn passie voor ontwikkeling heb ik eerst de opleidingen post-HBO Coaching en post-HBO Mediation gevolgd. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je nooit bent uitgeleerd, ben ik daarna nog specialisatieopleidingen gaan volgen om ook als arbeidsmediator en vertrouwenspersoon te werken.

In het afgelopen decennium heb ik enorm veel over mezelf geleerd. Niet alleen door de opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd, maar vooral door alle mensen die ik door de jaren heen heb mogen ontmoeten. Ik begeleid cliënten dan ook echt met mijn hart en ben altijd op zoek naar verbinding. Dat betekent dat ik mezelf ook kwetsbaar op- en openstel. Zo hoop ik de wereld een beetje mooier te maken en mensen te raken. Met één gesprek tegelijk.

erkend coach, keurmerk voor professioneel begeleiders, www.stir.nu 

nmv mediator WK Coaching

Lid van Mediatorsvereniging, www.mediatorsvereniging.nl

Registermediator – Mediatorsfederatie Nederland, www.mfnregister.nl

gecertificeerd vertrouwenspersoon bij landelijke vereniging van vertrouwenspersonen, www.lvvv.nl

crkbo docent WK Coaching

geregistreerd docent bij CRKBO,  www.crkbo.nl

Wil je meer weten over mij of heb je een andere vraag?